ODRŽAN TRADICIONALNI SUSRET HRVATSKE I SLOVENSKE POLICIJE NA MOSTU U MURSKOM SREDIŠĆU

Danas 30. prosinca u 11 sati na betonskom mostu prijeko rijeke Mure u Murskom Središću održan je tradicionalni susret hrvatske i slovenske policije te predstavnika Općine Lendava i Grada Mursko Središće. Susret je upriličen kako bi se kao i proteklih godina izmijenili darovi te šampanjcem nazdravilo novoj 2017. godini za koju svi sudionici žele da bude isto tako uspješna u vidu suradnje kao što je bila i ova.

10

Slovensku delegaciju predvodio je lendavski dožupan Stanislav Gjerkeš sa suradnicom Matejom Kamničar, komandir policije Janko Šobak i njegovi zamjenici Jozef Kotnjek, Robi Feher i Robert Medoh, dok su u hrvatskoj bili zapovjednik PP Mursko Središće Miljenko Vrbanec i predstavnik Grada Bojan Bračko. Nakon srdačnog susreta i rukovanja izmijenjeni su pokloni, otvoren je šampanjac pa je tako počelo ovo tradicionalno druženje uz  razgovor i lijepe želje s obje strane.

02

03a

Napomenimo i to da se ovakav susret održava i u Goričanu na starom graničnom prijelazu gdje se sastaju mađarski i hrvatski policajci te predstavnici lokalnih vlasti.

(R Tomanić, foto A. Jurak)

03b

04

05

06

07

08

09