Održan 13. River pub kviz – slijedi ljetna pauza

Zasluženi pobjednik 13. pub kviza u Caffe baru River je ekipa PEANUTS, iz Pribislavca – Zebanec Sela – Nedelišća – Murskog Središća, u sastavu Željka Mihalic, Danijela Cofek, Dean Marodi i Zvonko Petanjek, sa 51 bodom.

Drugo mjesto, nakon 10 uzastopnih pobjeda, zauzela je ekipa DŽONI BEZ KEŠA, sa 50 bodova, ali u okrnjenom sastavu Sabol Zvonimir i Sabol Goran, bez standardnih članova Bojana Bračka i Stjepana Novaka.

U napetoj i izjednačenoj eliminacijskoj igri prepoznavanja svjetski poznatih brandova i likova pobijedila je ekipa DŽONI BEZ KEŠA.

U sretno-nesretnom 13. po redu kvizu u Riveru sudjelovale su još i ekipe KOLINDA U SVLAČIONICI, THEY ARE COMMING HOME, ZLEVANKE, BITKOJN 04 i ZIZI TOP, a svaka ekipa dobila je od voditelja kviza Roberta Robija Srneca poneku vrijednu sponzorsku nagradu.

Nagrade za 13. pub kviz osigurali su sponzori: Turistička agencija SUN TRAVEL Čakovec, restoran MEĐIMURSKI  DVORI Lopatinec, Optika i satovi BRILJANT Čakovec, LUMBALIS CENTAR – Terme Sveti Martin i GRADSKI BAZENI Marija Ružić Čakovec.

Sljedeći pub kviz u Riveru biti će treće srijede u rujnu. Ljetna je pauza, jer i voditelj i natjecatelji trebaju odmoriti mozak, dušu i tijelo, i otići na more, jezera i rijeke, te u planine i doline. Sretno.

Bojan Bračko Bidjo

foto: BBB