Nesreća u Šenkovcu – vozio brzo, a da bi izbjegao sudar kombijem udario u stup javne rasvjete

Jučer, 21. kolovoza oko 17 sati i 30 minuta u Šenkovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je 51-godišnja putnica iz kombija teško ozlijeđena.

Upravljajući Ulicom maršala Tita, 55-godišnji vozač Citroena Berlingo, čakovečkih registracija, brzinu kretanja nije prilagodio gustoći prometa (kolona vozila), zbog čega je na ravnom dijelu ceste kako bi izbjegao sudar s vozilom u koloni, naglo skrenuo udesno i potom prednjim dijelom vozila udario u stup javne rasvjete. O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Vozilom hitne medicinske pomoći vozač i putnica iz Berlinga prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je putnica teško, dok je vozač lakše ozlijeđen.

U noći s 20. na 21. kolovoza u Nedelišću, Ulici maršala Tita, nepoznati počinitelj provalio je u privatnu trgovinu, gdje je iz registar blagajne ukrao novac, a iz prodajnog dijela razne prodajne predmete. Materijalna štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: Anđelko Jurak)