Nastavljaju se radovi na izgradnji novih tribina NK Rudar

U očekivanju pozitivnog rješenja od strane Vlade Republike Hrvatske za dobivanje sredstava za izgradnju tribina na igralištu NK Rudar  Šuderka od strane EU , polako se izvode radovi na okolišu samog budućeg objekta.

Nakon što je nedavno saniran prvi dio, kanal iza svlačionica, prionulo se poslu te tvrtka Autoprijevozi niskogradnja Žganec iz M. Središća izvodi radove pripreme terena za postavljanje tlakovaca oko samog budućeg objekta kao i oko sadašnjih klupskih prostorija. Završetak tih  radova očekuje se do kraja ovoga tjedna.

U isto vrijeme tvrtka Termoninst M. Središće postavlja vanjsku odvodnju budućeg objekta. Na samom gradilištu zatekli smo i predsjednika Rudara Damira Cilara koji se sam došao uvjeriti kako radovi napreduju, te da vidi da li bi se još što od potrebnih radova moglo učiniti, sada kada su tu djelatnici spomenutih tvrtki. Naime sve je bliži početak nove natjecateljske sezone, te je svakako nužno čim prije urediti sve potrebn , kako bi se u natjecanje organizacijski i infrastrukturno ušlo sasvim spremno.

U Rudaru se nadaju da će uskoro doći i pozitivni odgovori na njihov zahtjev za dodjelu sredstava iz EU kako bi čim ranije mogli krenuti u izgradnju samog objekta.

(tekst i foto Z. Rihtarec)