Mobilni preventivni centar policije tijekom srpnja održao 11 akcija

Policijski službenici za prevenciju Ureda načelnika Policijske uprave međimurske u suradnji s policijskim postajama, korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije, tijekom srpnja održali su ukupno 11 preventivnih akcija.

POLICIJSKA POSTAJA ČAKOVEC

U subotu, 15. srpnja u Pretetincu (kod nogometnog igrališta), u sklopu održavanja „4. dječje biciklijade – Pretetinec 2017.“, te 29. i 30. srpnja (subota i nedjelja) u Čakovcu, u sklopu kulturne manifestacije „Porcijunkulovo 2017.“ , policijski službenici građane su informirali o aktivnostima preventivnog projekta „Zajedno do veće sigurnosti“ te upoznali s internetskom aplikacijom „Međimurski bicikli“ putem koje mogu samostalno registrirati bicikl.

POLICIJSKA POSTAJA PRELOG

Dane, 20., 21. i 22. srpnja (četvrtak, petak i subota), u sklopu održavanja malonogometnog noćnog turnira, na prostoru Parka Mladosti u Prelogu, policijski službenici proveli su aktivnosti koje proizlaze iz preventivnog projekta „Zajedno do veće sigurnosti“ i preventivne akcije „Ispravno odluči“, kojom prilikom je građanima posebna pozornost skrenuta na mjere prevencije od krađa u domove te na opasnost i posljedice konzumacije alkohola i upravljanja motornim vozilom.

POLICIJSKA POSTAJA ŠTRIGOVA

U nedjelju, 23. srpnja u Štrigovi, u sklopu manifestacije „Štrigovske noći“  (kod društvenog doma) i u ponedjeljak, 24. srpnja u Vučetincu (kod crkve), policijski službenici građane su upoznali s aktivnostima koje proizlaze iz preventivnih projekata „Zajedno do veće sigurnosti“ i „Zaštitimo svoj bicikl“.

MURSKO SREDIŠĆE

U utorak, 18. srpnja u Murskom Središću na parkirnom prostoru kod ugostiteljskog objekta (šetnica) i u srijedu, 19. srpnja u Peklenici (kod Vatrogasnog doma), policijski službenici građane su informirali o aktivnostima preventivnog projekta „Zajedno do veće sigurnosti“.

POSTAJA PROMETNE POLICIJE ČAKOVEC

Dane 28. i 29. srpnja (petak i subota) u Čakovcu, u sklopu kulturne manifestacije „Porcijunkulovo 2017.“, policijski službenici građane su informirali o aktivnostima preventivnog projekta „Zajedno do veće sigurnosti“. Također, ovom prilikom građane su educirali o potrebi korištenja reflektirajućih prsluka i zaštitnih kaciga, o tehničkoj ispravnosti bicikala te o pravilnom kretanju u prometu, uz što je apelirano na dosljedno poštivanje prometnih propisa i pravila ponašanja u prometu, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: PU međimurska)