MALA VATROGASNA SKUPŠTINA U PEKLENICI

Jučer 08. travnja održana je u Peklenici Mala vatrogasna skupština tamošnjeg DVD-a. Naziv „mala“ ima zato jer je posvećena mladeži i podmlatku ovog društva, a on je u prošloj godini bio izuzetno aktivan. Uz mnogobrojnu vatrogasnu mladež skupštini je prisustvovao predsjednik DVD-a Peklenica Dražen Srša, predsjednica VMO Peklenica i gradska vijećnica Ivana Maltarić te gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak.

01

01a

01b

Kako je istaknuto u izvješću, prošla 2016. godina bila je vrlo bogata i sadržajna u raznim aktivnostima mladih vatrogasaca. Tako su 21.05.  sudjelovali na 3. kupu Vratišinca s čak tri ekipe od kojih je jedna osvojila 3. mjesto, a i ostale su iznenadile kako rezultatima, tako i iskazanom dobrom voljom.

02

U Palinovcu su 28. 05. sudjelovali također s tri ekipe na županijskom natjecanju, pomladak žene 1 osvojio je 9. mjesto, pomladak žene 2 11. mjesto te pomladak muški 9. mjesto. Ovim rezultatima postignutim na županijskoj razini svi su bili jako zadovoljni.

03

Povodom Dana Peklenice 26.06. održale su se vatrogasne igre mladih koje su okupile veliki broj ekipa po 3 člana, pa su u društvu zaključili da će ih organizirati i ubuduće.

04

Sa čak šest ekipa sudjelovali su na vatrogasnim igrama u Žiškovcu 18.07. te su osvojili drugo i treće mjesto, a i one koje nisu stigle do medalja bile su više nego dobre.

05

DVD Peklenica izrazio je nadu da će mladež i ove godine u velikom broju kas i do sada sudjelovati u svim takmičenjima njihovog uzrasta te da će postignuti rezultati biti još bolji. Nakon skupštine za male vatrogasce i goste priređen je domjenak koji je protekao u veselom druženju i razgovoru.

(rt, foto A. Jurak)

06