loGo ili LoGo? rAZličitOSt ili RazliČITOst?

Udruga Mlada pera iz Čakovca će 1. listopada ove godine službeno početi s projektom RAZLIČITOST: pozvat će sve osnovnoškolce da napišu svoj literarni rad na temu različitost.

Tema je za sve uzraste ista jer pojam različitost ima vrlo široko značenje i može se primijeniti na bezbroj područja, pa neka svaki pojedinac piše o onoj temi/području na koje ga pojam različitost prvo ili najviše asocira, ili ga neka radnja najbolje opisuje.

Projektom se, osim širenja pismenosti i literarnog izražavanja, djecu želi upoznati s pojmom RAZLIČITOST i da različitost nosi pozitivan, a ne negativan predznak.

E sad, kakav bi to bio projekt kad ne bi imao svoj logo? I zato mi literarci tražimo pomoć likovnjaka ♥ !

Likovnjaci svih uzrasta, kako mislite da bi trebao izgledati logo za rAzliČItOsT? Predlažemo vam malu suradnju, vi nama vaše prijedloge za logo, mi ćemo ih sve objaviti, a autor/ica rada koji postane službeni logo projekta dobit će primjerak knjige i to ne bilo koje, već one u kojoj će biti objavljeni svi pristigli radovi za natječaj! Vremena imate do 24. rujna i ne brinite, u naš mailbox [email protected] može stati puno poruka, pa navalite s prijedlozima!

Literarci, vi u međuvremenu i dalje možete slati svoje radove za objavu na vašem portalu Top generacija, jer on postoji za sve, ali samo zbog vas!

Gorkić Taradi

Predsjednik udruge Mlada pera