Kradu se i dječja kolica, kombijem vozio unatrag i udario biciklisticu

U utorak, 5. rujna oko 16 sati u Novom Selu Rok, Ulici Rade Končara, nepoznati počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće, ukrao je dječja kolica i time 33-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Jučer, 5. rujna nešto prije 12 sati u Prelogu dogodila se prometne nesreća u kojoj je teške ozljede opasne po život zadobila 77-godišnja biciklistica.

Vozač Renault Mastera, varaždinskih registracija, rođen 1988. godine nakon što je zaustavio vozilo u Ulici Konopljišće kod kbr. 9, krenuo je unatrag,  a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način zbog čega je stražnjim dijelom kombija udario u prednji kotač bicikla s kojim je uz desni rub kolnika upravljala 77-godišnja biciklistica. Nakon udara došlo je do prevrtanja bicikla i pada vozačice na kolnik.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnici Čakovec, gdje je na Odjelu intenzivne njege zadržana na liječenju. Protiv 29-godišnjeg vozača kombija zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)