Još jedan uspješan projekt proveden u Općini Selnica

Prije nekoliko dana Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju dodijelila nam je Odluku, a dobio sam i pozivnicu za potpisivanje Ugovora o prihvatljivosti projekta  u Operaciji 7.4.1 »Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu« na koju smo prijavili izgradnju dječjeg vrtića. Potpisivanje ugovora bilo je u Zagrebu.

Najavljujem kako nam predstoji odgovoran i zahtjevan posao provedbe postupka javne nabave kako bi uspješno dobili i Odluku o financiranju projekta u iznosu od 100%, točnije u iznosu od milijun eura.

Želim napomenuti kako uspješno završavamo ovu godinu jednu od najuspješnijih godina od postojanja općine.

Kao čelnik lokalne samouprave želim se zahvaliti Vladi RH koja je provela prvu značajniju decentralizaciju prema lokalnoj samoupravi. Želim se zahvaliti ministru Darku Horvatu na beskrajnoj pomoći i projektantu Bojanu Perhoču ispred tvrtke Urbia koja je u jako kratkom roku revidirala prvotni projekt dječjeg vrtića čime su pridonijeli prolasku istog na 2. natječaju Mjere 7.4.

Ervin Vičević, načelnik Općine Selnica