Jabuke za sve članove Podružnice umirovljenika Mursko Središće

Kako nas je obavijestio tajnik Podružnice umirovljenika Mursko Središće Antun Mezga  i ove godine kao i prošle Podružnica se pobrinula da svoje članove obraduje lijepim poklonom u ove pretpraznične i praznične blagdane. Crveni križ kao donator dodijelio je udruzi  više stotina sanduka jabuka koje će biti podijeljene članovima Podružnice.  Jabuke će u Mursko Središće biti dostavljene 08. 12. 2017. godine (petak), ali kako se ne zna točno vrijeme dostave sama podjela će biti 12. 12. 2017. godine (utorak) od 08 -12 sati na prostorima Gradske tržnice. Ovo vrijedi za članove iz samog  grada M. Središća, dok će za ostale biti organizirana dostava u njihovo mjesto.

Iz Podružnice mole sve članove da se pridržavaju vremena podjele jabuka, s obzirom na to da nedostatak skladišnog prostora ne dozvoljava njihovo predugo  držanje na prostoru gradske tržnice.

Svaki član  Podružnice umirovljenika  Mursko Središće ima pravo na jedan sanduk jabuka , dok će se jedan dio podijeliti u socijalne humanitarne svrhe.

Uz već  prije najavljenu božićnicu Grada M. Središće, ovo je svakako  još jedna lijepa humanitarna gesta prema našim umirovljenicima.

(Z. Rihtarec, foto R. Tomanić, arhiva)