Iz firme Dika Štik poručuju “Tako se voli moja Hrvatska”

Kako ljepše zamisliti početak godišnjeg odmora, upravo ovako, uz pobjedu Hrvatske. Slavilo se od ranog jutra u firmi Dika Štik iz Vratišinca, a i predzadnjeg dana rada jer od subote djelatnici odlaze na zasluženi „kolektivac“.

Dika Štik je inače ugledna firma poznata po mnogim popularnim proizvodima kao što su kape Esskimo, izrađuju državne zastave, lovačke uniforme, veoma tražene maje, kape Croatia s kvadratićima i još mnogo, mnogo toga. Jednostavno nema onoga što vam u Dika Štiku ne mogu izraditi i to vrlo kvalitetno i po povoljnim cijenama.

Poznati su i po tome što svoje djelatnike svake godine vode na advent u Zagreb, po suradnji s nogometnim i drugim klubovima, pa su tako za Rudarove navijače Lapornike izradili majice s logom, kape za spust Murskih ladji, službenu opremu za Muralist, humanitarnoj pomoći potrebitima i mnogim drugim akcijama u koje se vrlo rado uključe.

Naravno da su svi jučer zdušno navijali za našu Hrvatsku, a danas su na posao došli u hrvatskim dresovima i obilježima, vesleli i raspoloženi, uostalom kao i cijela Hrvatska. Uopće ne sumnjaju da ćemo u nedjelju pobijediti Francusku te osvojiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a oni će zdušnim navijanjem pokušati dati tome svoj mali prilog.

(rt, foto: Danijela Hodić)