Hajduk Vindija uvjerljiv protiv dosad neporažene Slobode /M/

Dobra utakmica u Štrukovcu gdje je domaći Hajduk Vindija sa uvjerljivih 3:0, ispratio dosad neporaženu momčad Slobode iz Mihovljana. Prvi dio utakmice prošao je u ravnopravnoj igri , bez neki izrazitih prigoda te je taj dio igre završio bez zgoditaka.

.

Domaćini već na samom početku drugog dijela u 47. minuti postižu zgoditak za 1:0 i to usmjerava cijeli daljnji tijek igre. Strijelac zgoditka bio je Gabrijel  Hošpel. Taj zgoditak još više podiže samopouzdanje domaćinu te već nakon desetak minuta u 58. minuti povećavaju voje vodstvo na 2:0 i to zgoditkom Filipa Vrtarića.

Teško su uvijek gosti iz Mihovljana dolazili do bodova u Štrukovcu , a to im se ponovilo i ovaj put. Pokušali su nešto za popravak rezultata, ali sve je to bilo jalovo bez nekih velikih i izrazitih prigoda. Domaćini zahvaljujući svojoj boljoj igri postižu još jedan zgoditak i to u 70. minuti preko Denisa Purića i to je bilo konačnih zaslužnih  3:0  za domaćina.

HAJDUK VINDIJA-SLOBODA /M/  3:0 (0:0)

2.međimurska liga skupina „B“  Štrukovec   09.09.2017.od.   4.kolo

Suci: Božidar Juračić, Filip Aldić,Željko Kovačić       delegat: Josip Lesjak

Strijelci: 1:0  47′ Hošpel 2:0 58′ Vrtarić 3:0 70′ D.Purić

Gledatelja: 100

HAJDUK :

Posavec,Lu.Hrženjak,Lo.Hrženjak,M.Debelec,G.Debelec(86’Sabo),Hošpel,Radikovič,Vrtarić

(87′ Hoblaj),Kojter,De.Purić(75′ Žganec)L.Purić

pričuve: Hoblaj,Sabo,Žganec,Šardi,Vrančić,D.Hrženjak

 trener:Darko Posavec

SLOBODA/M/:

Magdalenić,Vidović,Dovečer,Novak,Čalopa,Culjak(79′ ) Železnjak), Cerovec,Belše (46’Novak), Majetić, Sovar (79′ Hajdinjak), Mošmondor

pričuve:  Novak,Železnjak,Hajdinjak

trener: Ivan Hamunajec

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)