FOTO: Kadeti (U-17) NŠ „Rudar“ Mursko Središće postali prvaci 2. HNL Središte Sjever

U nekoliko navrata smo već pisali o kvalitetnom radu Nogometne škole „Rudar“ Mursko Središće. Potvrda toga došla nam je danas, 29.05. 2022. godine(nedjelja) kada su kadeti NŠ „Rudar“(U-17) pod vodstvom trenera Mihaela Božića, pobjedom nad ekipom Sloge iz Čakovca od 4:0 postali su prvaci 2. HNL središte Sjever.

Velika je to zasluga igrača, svih trenera u ŠN pa sve do predsjednika Tomislava Sabe te Izvršnog odbora ŠN „Rudar“, kao i Garda Mursko Središće koji podupire i pomaže rad same škole.
No u sve mu tome neizostavna sastavnica su roditelji koji cijelo vrijeme pružaju veliku podršku radu škole kao i svojim novim prvacima. Normalno da ni danas nije izostala njihova podrška svojim pulenima, a za kraj su im priredili i cijelu malu svečanost .


Zato svima njima velike čestitke povodom osvajanja naslova prvaka uz želju da to svoje znanje, volju za radom prenesu i dalje kako bi u skoroj budućnosti bili ti koji će nositi kvalitetu nogometa na području Grada Mursko Središće kako u Rudaru, tako i klubovima koji su sastavni dio škole Sokola iz Vratišinca, Plavih iz Peklenice te Torpeda iz Križovca.
Zasluženi pehar kao i medalje igračima te treneru Božiću predali su tehnički tajnik HNS Središta Sjever Varaždin Dino Kramar, stručni tajnik Željko Frančić, predsjednik MNS Kristijan Antolović te predsjednik NK „Rudar“ Miljenko Zobić.

(tekst: zr,  foto: T. Sabo, N. Podkrajac)