Forum mladih SDP-a Međimurske županije: Akcija prikupljanja pomoći za bivšeg ministra Darka Horvata

Poštovani građani Međimurja,

nastavno na priopćenje Općinskog odbora Hrvatske Demokratske zajednice Donja Dubrava kojim ministru Darku Horvatu iskazuju potpunu moralnu podršku, a posebno njegovoj obitelji obzirom na situaciju u kojoj se nalaze, od 27.02.2022. godine, a koje je objavljeno na Općinskim stranicama Općine Donja Dubrava (http://www.donjadubrava.hr/default_vijest_wide.asp?sid=7488), Forum mladih SDP-a Međimurske županije organizira akciju prikupljanja pomoći za bivšeg ministra Darka Horvata i njegovu obitelj.

 

Akcija prikupljanja pomoći održat će se u srijedu, 02. ožujka 2022. godine s početkom u 18:00 sati, u prostorijama Foruma mladih SDP-a Međimurske županije na adresi: Strossmayerova 9, 40000 Čakovec.

Obzirom na tešku životnu sudbinu koja je zatekla sad već bivšeg ministra Horvata i njegovu obitelj, a s kojom Forum mladih SDP-a Međimurske županije svakako suosjeća, odlučili smo se na ovaj humani potez, stoga Vas pozivamo da se i Vi priključite ovoj akciji i simboličnom donacijom za koju smatrate da je u ovom trenutku nužno potrebna, podržite akciju.

Napomena: Financijska sredstva neće se prikupljati. Po završetku akcije, sva prikupljena sredstva žurno će se dostaviti gospodinu Horvatu na novu adresu, te njegovoj obitelji.

Čakovec, 28.02.2022.

Forum mladih SDP-a Međimurske županije