Dugogodišnji “Sokol” Saša Puh prestaje s aktivnim igranjem – Vratišinec priprema oproštaj velikom igraču!

Pred nama je zadnje, 15. kolo ove polusezone u 1. MNL ligi u kojoj NK “Sokol” iz Vratišninca ove nedjelje ugošćuje ekipu iz Novog Sela Rok  NK  “Omladinac”.  Osim što je ovo posljednja utakmica u 2017. godini, posebnost  ovog susreta biti će oproštaj od  velikog igrača, koji je cijelu svoju nogometnu karijeru posvetio NK  “Sokol”.  Najstariji senior Sokola završava svoju karijeru s 37 godina, a sve je počelo kada se priključio klubu s 10 godina, zaigravši za mlađe uzraste. Tijekom karijere u mlađim danima kao i svaki igrač igrao je na više pozicija, ali najbolje se snašao u obrani, gdje je sa svojom fizičkom snagom posao uvijek odrađivao kvalitetno. U posljednjim sezonama Sokola odlikuje ga i najveća odgovornost na terenu, pa je tako Saša Puh imao titulu kapetana momčadi kao najiskusniji igrač s uvijek dobrim savjetom za mlađe igrače.

Saša je unatoč tome što je igrao u obrani često bio na listi strijelaca na utakmicama, a za to je bila zaslužna dobro istrenirana ljevica koje su se pribojavali mnogi vratari. Njegovi slobodni udarci često su ulazili u mrežu, a gotovo uvijek opasno prijetili. Sa Sokolima je Saša išao u ligu više, sa Sokolima je ispao u ligu niže, a u svim tim trenucima, bili oni loši ili dobri, bili oni na terenu ili izvan njega, kapetan momčadi je uvijek bio tu unatoč  ozljedama u zadnjim u mjesecima.  Iako odlazi sa zelenog  terena uvijek će biti tu da svojim savjetima i iskustvom pomogne Sokolima. Tako nam je obećao i uvjereni smo da će tako biti.

Uprava kluba NK “SOKOL” zahvaljuje se na svim ovim velikim godinama suradnje, jednom velikom igraču malog nogometnog kluba .  Hvala ti SAŠA PUH!!!

NK”Sokol” također poziva sve navijače i simpatizere kluba na zadnju utakmicu jesenskog dijela prvenstva s NK “Omladincem” iz Novog Sela Rok, a kao zahvalu za cijelu sezonu navijanja i podrške priprema se hrana za sve navijače.

(NK “Sokol”)