Direktor iz Murskog Središća priređivao nedozvoljene igre na sreću, u Miklavcu ukraden novac iz trgovine

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 32-godišnjak s područja grada Murskog Središća, počinio kazneno djelo nedozvoljene igre na sreću.

Sumnja se da je u svojstvu direktora i osobe ovlaštene za zastupanje trgovačkog društva sa sjedištem u Murskom Središću, u razdoblju od najmanje jedne godine, bez odobrenja nadležnog tijela obavljao i priređivao igre na sreću na elektroničkim aparatima, a koji su bili postavljeni u nekoliko ugostiteljskih objekata na području Murskog Središća.

Protiv 32-godišnjeg osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku. Ujedno, protiv trgovačkog društva iz Murskog Središća sukladno odredbama Zakona o odgovornosti pravnih osoba za kaznena djela, podnijet će se kaznena prijava.

U četvrtak, 21. rujna oko 18 sati u Miklavcu, u trgovini mješovitom robom, vlasništvo privatnog poduzeća iz Varaždina, nepoznati počinitelj iskoristivši trenutak kada se prodavačica nalazila u skladištu te je iz registar blagajne ukrao nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilistracija)