DAN OPĆINE VRATIŠINEC NAJMLAĐI NOGOMETAŠI PROSLAVILI U NOVIM DRESOVIMA

Dan općine Vratišinec službeno je  danas 14. rujna povodom katoličkog blagdana Uzvišenje Svetog Križa no on se već obilježio raznim događajima tijekom vikenda. Program proslave sačinjavali su razni događaji i mnogobrojni sadržaji među kojima je i svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj se uručuju javna priznanja zaslužnim pojedincima, udrugama, klubovima, društvima i školi. Ovogodišnji program začinile su Seoske igre koje su se održale i u Gornjem Kraljevcu, a sastojale su se od takmičenja u odbojci, pikadu i visećoj kuglani.

Svoj doprinos proslavi dali su i najmlađi nogometaši NK Sokola, limači i mlađi pioniri koji su pobjedu na terenu izvojevali u novim dresovima. Vratišinec je inače poznato nogometno središte u kojem se velika pažnja poklanja radu s mladima što svjedoči i osam juniora koji nastupaju za prvu ekipu. Mladi su Sokoli tako povodom Dana općine Vratišinec dobili nove garniture dresova u kojima će igrati još bolje i koje svakako zaslužuju.

Ovim putem zahvaljuju se Općini Vratišinec i načelniku Zdravku Mlinariću na njihovom sponzorstvu pri nabavci nove opreme.

(Danijela Hodić)

IMG_8904