Samo bod iz Slakovca – kao apsolutni gospodar na terenu Rudar propustio bezbroj prigoda

Rudar se sa gostovanja iz Slakovca vraća neporažen, sa osvojenim bodom i gorkim okusom, svjestan da je propustio veliku prigodu  za osvajanje punog plijena. Nakon propuštenih bezbroj prigoda ima i za čime žaliti. Rudar je imao igru i to vrlo dobru, bio apsolutni gospodar na terenu, a tome u prilog ide i tvrdnja da domaćini tijekom cijelog susreta nisu uputili ozbiljniji udarac u vrata vratara Rajfa. U  prvom dijelu utakmice Rudar je igrao kombinatorno ne stvarajući neke posebno izgledne prigode.

Udrugom dijelu Rudar je potpuno zagospodario terenom i stvarao prigode, no kakva korist kad ih nije znao realizirati. Ispromašivali su se Vurušić, F. Novak , Goričanec, Risonjić , Radiković…

Kod nekih od tih prigoda bilo je teže promašiti nego pogoditi. No dešava se takav dan te će se sigurno ti promašaji negdje vratiti. Možda je nedostajalo malo više koncentracije u samoj završnici, a možda i malo sreće. Da je sudac Novosel u 4. minuti utakmice dosudio kazneni udarac za Rudar, a trebao je nakon igranja rukom u svom kaznenom prostoru domaćeg igrača, uvjereni smo da bi se domaćin jako loše proveo.  No što je tu je, bez obzira na to Rudar je previše toga ispromašivao da bi  se sad vadio na suca.

Nakon nepotpunog 7. kola Rudar se sa 15 bodova nalazi na 4. mjestu sa razlikom golova +7. Ono što posebno upada u oči je to da je do sada primio samo dva, a postigao je devet golova. Sigurno da efikasnost mora biti  bolja kako bi se lakše dolazilo do bodova.

Narednog vikenda očekuje nas prava utakmica, vječni derbi između Rudara i Poleta iz Svetog Martina. Sastati će se još uvijek neporažene ekipe s najboljim i najefikasnijim napadom te  s najboljom obranom.

SLOBODA  /S /- RUDAR  0:0

4. nogometna liga  skupina Čakovec-Varaždin   Slakovec     7.kolo

Suci: Bojan Novosel,Vladimir Kapeš,Josip Henezi

Delegat: Zoran Hajdinjak  

Gledatelja: 150     

 

SLOBODA/S/:

Tkalčec, Mesarić, Ivanuša, Begović, Cvetković, Katanec, Srnec, Fegeš (63′ Hergotić), Vrbanec, Kolarić, Tkajlec

Pričuve: Juretić, Novak, Okreša, Cirkvenčić, Hergotić, Maček, Kukovec

Trener:Milivoj Goricaj

RUDAR:

Rajf, Levačić, Šardi, N. Šoltić (77′ Knežević),Vuri,Vurušić, Zadravec (75.Dan. Levačić) M. Šoltić (57. Risonjić), F. Novak, Goričanec, Radiković

Pričuve: Stojko, Knežević, Risonjić,Dan.Levačić

Trener: Anton Srša  

(tekst i foto Z. Rihtarec)