3. HNL Sjever: U Čakovcu međimurski derbi između Međimurja i Rudara, Polet protiv Koprivnice želi potvrdu naslova jesenskog prvaka

Ovaj vikend u subotu 20.11.2021. godine igraju se utakmice zadnjeg jesenskog 14. kola 3.HNL Sjever.
Nama je svakako interesantno zato što se igra i međimurski derbi u Čakovcu između NK „Međimurje“ i NK „Rudar“. U prvoj utakmici u 3. kolu u Murskom Središću bolji su bili gosti iz Čakovca te su u neizvjesnoj utakmici zasluženo slavili s 1:2.
Sigurno je da možemo očekivati lijepu utakmicu s obzirom na to da se radi o lokalnom derbiju koji su uvijek donosili dobar i neizvjestan nogomet bez obzira na momentalnu poziciju na ljestvici.
Rudar je zadnjom pobjedom protiv ekipe Papuka sigurno podignuo svoje samopouzdanje te se neće olako predati u Čakovcu, dok će domaćin bez obzira na pauzu na koju je bio prisiljen zbog COVID-a u svojoj ekipi sigurno tražiti pobjedu jer bi ga ona mogla dovesti i do druge pozicije na ljestvici.

Iz NK “Rudar” Mursko Središće obavještavaju sve svoje simpatizere koji se spremaju na utakmicu, da joj jedino mogu prisustvovati uz obaveznu  COVID-19 potvrdu.
Polet iz Svetog Martina na Muri dočekuje ekipu Koprivnice i sigurno da će učiniti sve da dođe do tri boda te tako zadrži prvo mjesto na ljestvici, a ujedno si donese i naslov jesenskog prvaka.
Sve utakmice 3. HNL Sjever igraju se u subotu 20.11. 2021. godine u 13.30 sati.

(tekst i foto: ZR)