Pub kviz u Murskom Središću – Sve više ekipa

Caffe bar River i voditelj Robert Robi Srnec u srijedu, 14.03.2018., po četvrti puta su u Murskom Središću organizirali zahtjevan, zanimljiv i dinamičan pub kviz.

Tememe kviza bile su show business, film, sport, povijest, glazba i svaštara, u 3 kruga natjecanja.

U napetoj borbi znanja sudjelovalo je do sada rekordnih 6 ekipa (FRIZURA DUŠKA LOKINA, DŽ, KEŠ DŽONI, ZIZI TOP, KVATRO AMIČI PEDERIČI i DON ANĐELKO KAĆUNKO), koje su se natjecale po propozicijama da ekipa broji od najmanje 2 do najviše 5 sudionika, i naravno uz strogu zabranu korištenja mobitela.

Pobijedila je ekipa KEŠ DŽONI iz Murskog Središća – Čakovca (Bojan Bračko, Stepan Novak, Goran Sabol, Zvonimir Sabol) s osvojena 73 boda, a nagrada je vrijedan poklon bon sponzora restoran Royal Vratišinec. Drugo mjesto osvojila je ekipa ZIZI TOP iz Murskog Središća – Peklenice s 57 bodova, a treće mjesto ekipa DŽ iz Pribislavca – Zebanca s osvojena 44 boda. Ekipa ZIZI TOP pobijedila je u brzinskoj igri prepoznavanja karikatura poznatih ličnosti (sudjeluju sve ekipe osim ukupnog pobjednika), ekipa KVATRO AMIČI PEDERIČI osvojila je nagradu caffe bara River za najbolje ime ekipe, a ekipa dobilaDŽ  je posebnu nagradu iznenađenja od strane voditelja Roberta Srneca.

Nagrade za 4. pub kviz osigurali su sponzori: Royal Vratišinec, Lumbalis, Gradski bazeni Čakovec, Vinarija Belović Železna Gora, OPG Trbuhović i caffe bar River Mursko Središće.

Pozivamo sve kvizaše i one koji to žele postati da se prijave u sljedeći pub kviz koji caffe bar River organizira 28.03. – srijeda, u 18,00 sati. Sretno.

(Bojan Bračko Bidjofoto: BBB)