Premijerno prikazivanje filma “Ti mene nosiš”

Želimo Vas obavijestiti da 01.03.2018. godine u 21:00h na 2. programu HRT-a, možete pogledati film „Ti mene nosiš“, redateljice i scenaristice Ivone Juka pa Vas ovim putem pozivamo da rezervirate Vaše slobodno vrijeme za gledanje TV-a 1. ožujka u 21:00h na HRT-u 2.

Film „Ti mene nosiš“ je bio službeni kandidat za nagradu Oscar i jedan je od 50 najboljih europskih filmova odabranih od Europske filmske akademije. “Ti mene nosiš” je prvi hrvatski film koji je prestižna platforma Netflix otkupila za prikazivanje u cijelom svijetu te ga prevela na sve svjetske jezike.

Film je osvojio 14 međunarodnih nagrada i kritičari su ga proglasili vrhunskim ostvarenjem kakvog nije bilo u posljednjih 20 godina u našoj regiji. Redateljica i scenaristica filma, Ivona Juka, dobitnica je najvećeg državnog priznanja u umjetnosti: Nagrade Vladimir Nazor za scenarij i režiju filma i najvećeg regionalnog priznanja – Nagrade Mirko Kovač za najbolji scenarij.

Ovo je priča o usponima i padovima, o snažnim ženama koje ne posustaju pred preprekama, film o snažnim ženama kojeg su stvorile snažne žene.

Nadamo se da ćete i Vi biti jedni od brojnih gledatelja preko malih ekrana koji će imati priliku premijerno pogledati vrhunsko ostvarenje hrvatskog filma na Hrvatskoj radioteleviziji 1. ožujka u 21:00 sat na HRT-u 2 i na taj način pomoći u predstavljanju filma široj javnosti i time pridonijeti gledanosti hrvatskog filma.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju.

(Paulina Križić)