Teška gostovanja Rudara, Sokola i Mure, derbiji u Štrukovcu i Peklenici

4.nogometna liga skupina Čakovec-Varaždin    

 Rudar u 7. kolu odlazi na teško gostovanje kod ekipe Slobode iz Slakovca. Radi se o tradicionalno neugodnom protivniku po Rudar. Momentalni plasman Slobode na ljestvici nikako ne bi smio zavarati „lapornike“. 13. mjesto nikako  nije mjerilo kvalitete te ekipe, što su dokazali i ove srijede izbacivanjem iz daljnjeg natjecanja u Kupu,  lidera na prvenstvenoj ljestvici ekipu Poleta  iz Svetog Martina. Obim ekipama će ovo biti treći susret u sedam dana pa bi svježina kao i tjelesna pripremljenost mogli biti  važni čimbenici u ovom susretu. Jer ipak dečki nisu profesionalci, svi oni manje-više uz igru svako dan provode na poslu osam , a mnogi i više sati. Rudaru će sigurno biti otežavajuća okolnost i neigranje Matije Zadravca koji se ozlijedio na utakmici u Palovcu.

Utakmica u Slakovcu igra se u subotu 30.09.2017.godine  u 16,00 sati.

Sude: Bojan Novosel,Vladimir Kapeš , Josip Henezi

Delegat: Zoran Hajdinjak

  1. međimurska liga

Sokol iz Vratišinca  odlazi na derbi u Podturen. Sigurno jako teška utakmica za ljubičaste, no nadamo se da je trener Škvorc svojim igračima kroz tjedan treninga uspio namjestiti nišanske sprave, jer bez golova nema bodova. Previše promašaja je na utakmicama i to je vjerojatno i najveći razlog ovakvog položaja na prvenstvenoj ljestvici. Utakmica u Podturnu igra se  u nedjelju 01.10.2017.godine u 16,00 sati.

Sude: Goran Žganec, Božidar  Juračić ,Toni Fažon

Delegat: Božidar Kolarić

  1. međimurska liga skupina „B“

Veliki derbi igra se u subotu 30.09.2017.godine u 16,00 sati u Štrukovcu. Hajduku Vindiji u goste  dolazi vodeća na ljestvici ekipa Bratstva iz Jurovca. Sigurno da se može očekivati dobar nogomet jer dečki iz Štrukovca upravo protiv najjačih igraju najbolje, a uz to nalaze se u vrlo dobroj formi. Tako da lidera u Štrukovcu čeka jako,jako težak posao.

Sude: Casimir Rodrigue, Dragutin Novak , Goran Koprivec

Delegat: Željko Bacinger

Plavi iz Peklenice nakon posrtaja u Kupu također imaju mali derbi protiv ekipe Zasadbrega. I ove dvije ekipe su ove  srijede sudjelovale u utakmicama Kupa, pa će se sigurno i to osjetiti na njihovoj igri. Plavima bi jako dobro došli ovi bodovi pa će sigurno uprijeti sve  snage za njihovo ostvarenje. Utakmica se igra u nedjelju 01.10.2017.godine u 16,00 sati.

Sude:Damir Aldić, Željko Kovačić, Denis Vrbanec

Delegat: Robert Radek

Mura iz Hlapičine nakon uvjerljive domaće pobjede odlazi na gostovanje kod susjeda na ljestvici Slobode iz Mihovljana. Bodovi bi dobro došli za učvršćenje 4. mjesta na ljestvici. Termin utakmice je u nedjelju 01.10.2017.godine u 16,00 sati.

Sude: Nikola Graf,Bruno Grabar, Danijel Kočila

Delegat: Marijan Sabol

  1. međimurska liga

Torpedo je ove subote domaćin vrlo dobroj ekipi Dinama iz Žiškovca, svakako iznenađenja po igrama i plasmanu ovo dijela prvenstva. Svakako se može očekivati dobar nogomet u Križovcu ove nedjelje 01.10.2017.godine u 16,00 sati.

Sudi: Zdravko Toplišnjak

Delegat: Nikola Toplek

Mladost iz Selnice nakon ugodnog  iznenađenja i pobjede u Preseki mora kod kuće pokazati da to nije bila slučajnost i svakako pokušati doći do tri boda protiv ekipe Otoka. Utakmica se igra u nedjelju 01.10.2017.godine u 16,00 sati.

Sudi: Mario Sukanec

Delegat:  Rajko Zadravec

(Z. Rihtarec, oto Tin Tomanić)