Rudar protiv Međimurca želi potvrditi pobjedu u kupu, Sokol traži bodove, Plavima dolazi lider

4.nogometna liga Skupina Čakovec-Varaždin

Rudar u 5. kolu  gostuje kod ekipe Međimurca iz Dunjkovca Pretetinca. Domaćin mu je ekipa koju je nedavno pobijedio u  šesnaestini finala Kupa NSM. Ono što je bitno za Rudar da nikako ne smije ovo gostovanje gledati kroz  taj rezultat. Međimurec je jaka, čvrsta ekipa, naročito na svom igralištu. Rudaru ide u korist povratak u ekipu M. Zadravca i Šardija  te tradicija dobrih igara u Dunjkovcu. Svakako se očekuje jedna lijepa i dobra utakmica. Utakmica u Dunjkovcu igra se u nedjelju 17.09.2017.godine u 16,30 sati. Utakmicu sude međimurski suci Damir Klarić,Buno Brljak i Tuksar Vjeran. Delegat utakmice je Nikola Petek.

 1. međimurska nogometna liga

Sokol iz Vratišinca nakon remija na svom terenu, odlazi u goste ekipi Naprijeda iz Cirkovljana. Sastaju se dvije ekipe sa začelja ljestvice sa  osvojena  dva boda i želja jedne i druge ekipe je vjerojatno osvajanje prva tri boda u ovom prvenstvu. Utakmicu sude Marijan Dumančić, Edvin Zobec i Željko Novak . Delegat utakmice je Božidar Kolarić, a utakmica se igra u nedjelju 17.09.2017.godine u 16,30 sati.

2. međimurska liga skupina „B“

Mura iz Hlapičine u subotu 16.09.2017.godine u 16,30 sati gostuje kod ekipe Šenkovca. Muru nakon pobjede nad dobrom ekipom Trnovca u Šenkovcu očekuje težak zadatak s obzirom na dobru formu domaćina. Utakmicu sude Bojan Juras,Borut Križarić i Ivica Horvat.Delegat utakmice je Franjo Fais.

 

Plavi iz Peklenice  domaćini su trenutačnom lideru na prvenstvenoj ljestvici ekipi Bratstva iz Savske Vesi. Radi se o ekipi koja još ne zna za poraz i na čelu ljetvice je sa 10 bodova.

Plavi nakon neuspješnog gostovanja u G. Hrašćanu i porazu od 2:4 , imati će težak zadatak  da na svoj bodovni konto uknjiži nova tri boda. No Plavi su puno puta znali obradovati svoje navijače, pa se nadajmo da će to biti ovoga puta. Utakmicu u Peklenici u nedjelju 17.09.2017.godine u 16,30 sati sude Štajererc  Kristijan i Damjan Tomšić dok je delegat Dragutin Korunić.

 

Hajduk iz Štrukovca odlazi kod nezgodnog protivnika naročito na svom terenu ekipe Malog Mihaljevca. No s obzirom na formu i posljednje rezultate nikoga ne bi trebalo iznenaditi ako se Štrukovčani iz Mihaljevca vrate sa punim plijenom.

Utakmica se ira u nedjelju 17.09.2017.godine u 16,30 sati u Malom Mihaljevcu, a sude Borut Križarić,Mladen Čeke i Josip Sokač.Delegat utakmice je Radovan Posedi.

 

3. međimurska liga

Torpedo iz Križovca  domaćin je ekipi Paraga. Trebala bi to  biti sigurna pobjeda domaćina, ali treba biti oprezan jer je ne tako davno ta ekipa uzela bod Mladosti iz Selnice. No sigurno da će mlada ekipa Torpeda utakmicu shvatiti najozbiljnije te uknjižiti tri boda. Utakmica se igra u nedjelju 17.09.2017.godine u 16,30 sati uz suđenje Božidara Juračića , dok je delegat Antun Vlahek.

U istom terminu svoju utakmicu kao domaćin igra i ekipa Mladosti iz Selnice. Suparnik joj je ekipa Dinama iz Žiškovca. Biti će to zanimljiv dvoboj dvije ekipe od kojih je Dinamo očito u nešto boljoj formi što se vidi i po plasmanu na ljestvici.

Utakmicu u Selnici sudi Goran Koprivec  , a delegat utakmice je Borko Dragutin.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)