Rudar i Podravina u derbiju neporaženih, neizvjesno u Vratišincu, Plavi, Hajduk i Mura traže bodove

Još  se nisu stišala nogometna uzbuđenja  oko utakmica 1/16 finala Kupa MNS, a pred nama su ovaj  vikend već utakmice 4.prvenstvenog kola.

4. nogometna liga skupina Čakovec – Varaždin

Rudar iz M. Središće nakon  pobjede u kupu ove subote 09.06.2017.godine u 17,00 sati na svom igralištu dočekuje još uvijek neporaženu ekipu Podravine iz Ludbrega.

Rudar u ovu utakmicu ulazi bez trojice kažnjenih igrača Ivana Risonjića , Matije Zadravca i Benjamina Šardija. Sigurno da će to biti određeni hendikep , međutim gledajući vrlo kvalitetnu klupu Rudara koja će se sigurno htjeti dokazati , očekujemo žestok otpor gostima iz Ludbrega.

Utakmicu u M. Središću sude Nikola Jelić,Ivica Svetec i Željko Šambar, a delegat utakmice je Zoran Hajdinjak.

 

1. međimurska nogometna liga

Sokol iz Vratišinca  na svom terenu dočekuje Mladost iz Svete Marije na Muri koja je još uvijek bez poraza na 4. mjestu sa 7 bodova. Nadajmo se da je kod Sokola ostalo dovoljno svježine da u ovoj utakmici uknjiže sva tri boda.

Utakmica se igra u nedjelju 10.09.2017.godine u 17,00 sati na igralištu u Vratišincu. Utakmicu sude Damir Aldić,Tomislav Čurila i Dragutin Novak, a delegat je Dino Jambrović.

 

2. međimurska liga Skupina „B“

Hajduk Vindija iz Štrukovca  prvi  od gradskih drugoligaša ulazi u borbu za prvenstvene bodove. U Štrukovcu u subotu 09.09.2017.godine u 17,00 sati  igraju protiv ekipe Slobode iz Mihovljana.

Utakmicu sude Božidar Juračić,Filip Aldić,Željko Kovačić dok je delegat utakmice Josip Lesjak.

 

Mura iz Hlapičine  na SRC „Radovan Oletić-Ratko“ dočekuje ekipu Trnovca. Utakmica se igra u nedjelju 10.09.2017.godine u 17,00 sati , a sude je Mario Sukanec, Denis Vrbanec i Dominik Hrženjak dok je delegat Antun Mesarić.

Plavi iz Peklenice  gostuju u G. Hrašćanu kod ekipe Pobjede  i to u nedjelju 10.09.2017.godine u 17,00 sati.

Sude Goran Tomičić, Saša Sanjković i Valentino Kantoci. Delegat utakmice je Antun Vlahek.

 

3. međimurska liga

Torpedo iz Križovca u subotu 09.09.2017.godine gostuje kod ekipe Vučetinca. Utakmica se igra u 17,00 sati , a sude je Marko Fleten,Josip Kedmenec i Ivan Vlahek. Delegat na ovoj utakmici je Dragutin Korunić.

Mladost iz Selnice pak gostuje kod  ekipe Draškovca u nedjelju 10.09.2017.godine u 17,00 sati. Suci ove utakmice su Damir Klarić,Renato Vuk i Marinko Hrušoci. Delegat je Mladen Puklavec.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)