Štrukovčani još traže formu – Hajduk Vindija i Šenkovec podijelili bodove

Nije baš najbolje ušla u novu natjecateljsku sezonu ekipa Hajduk Vindije. Nakon poraza u prvom kolu od ekipe Trnovca od 1:3, u 2. kolu na svom igralištu u Štrukovcu  osvojila je samo bod u susretu sa ekipom Šenkovca. Inače ekipa Šenkovca vodila je sve do 72. minute zgoditkom Nikole Munđara iz 14.minute. Domaćinima  je bod donio rezervni  igrač Gabrijel Hošpel koji je u igru ušao sedam minuta ranije.

Tek je početak prvenstva pa su i u neku ruku očekivane takve anomalije i sigurno da će Hajduk uskoro krenuti u puno jači pohod  u osvajanju prvenstvenih bodova. Hajduk Vindija nakon dva odigrana kola nalazi se na 13. mjestu sa jednim osvojenim bodom.

U slijedećem kolu odlaze u goste kod imenjaka Hajduka iz Brezja koji je još lošije ušao u novu sezonu pa se za sada nalazi na posljednjem mjestu bez ijednog boda.

HAJDUK VINDIJA – ŠENKOVEC  1:1 (0:1)

2.međimurska liga skupina „B“       Štrukovec       26.08.2017.god.      2. kolo

Suci: Casimir Rodrigue ,Božidar Juračić ,Karlo Klobučarić delegat:Robert Radek

Strijelci : 0:1  Munđar  1:1 72.Hošpel

Gledatelja: 150

HAJDUK VINDIJA:

Posavec,Luka Hrženjak, Šela,Lovro Hrženjak,M.Debelec,Šardi, G.Debelec(65.Hošpel),Radikovi(80.Žanec) Vrtarić,Kojter,Purić,

pričuve: Mesarić, Hoblaj,Žganec,Hošpel,Vrančić,Galović,Dominik Hrženjak

trener:Darko Posavec

ŠENKOVEC: Trstenjak,Buhanec,Tkalčec,Zelić,Kranjec(65Brkić),Munđar,V.AlmeidaGregorinčić, Zdolec(75.Cilar),Zadravec, Pintarić

pričuve: Moharić,Brkić,Cilar

trener: Damir Vrbanec

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)