OŠ M. Središće dobiva 8.300 kn za učionicu oštećenu požarom, a multifunkcijsko igralište u Križovcu rasvjetu…

Stručni kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće održao je u ponedjeljak 28. kolovoza 8. sjednicu na kojoj su bili prisutni Dražen Srpak, Miljenko Cmrečak, Zvonko Vrtarić, Miljenko Štefanić, Antun Šimunić i Drago Belše.

Neke od zaključaka objavili smo u posebnim člancima, a sada donosimo one preostale.

–  Primaju se na znanje podaci dječjih vrtića „Maslačak“, „Dječja mašta“ i „Pahuljica“ o popunjenosti svih skupina dječjih vrtića, te raspoloživosti istih.

–  Općina Koprivnički Ivanec, Matije Gupca 12 – Grad Mursko Središće otpad zbrinjava u Odlagalištu Totovec, a ne u Odlagalištu „Piškornica“, te se iz navedenog razloga odbija sklapanje Ugovora o uređenju međusobnih odnosa vezano uz plaćanje naknade za zbrinjavanje otpada.

–  Omni Aspect d.o.o., Augusta Šenoe 2, Kutina – prihvaća se ponuda za jednogodišnju uslugu web/mail hosting za domenu hrastinka.info u iznosu od 625,00 kuna s PDV-om.

– Prima se na znanje Zahtjev Dječjeg vrtića „Maslačak“ Mursko Središće upućen Međimurskoj županiji u svezi financiranja troškova prijevoza polaznika Dječjeg vrtića „Maslačak“ romske nacionalnosti iz naselja Sitnice.

– Osnovna škola Mursko Središće, Vladimira Nazora 22 – odobrava se zamolba za sufinanciranje opreme za učionicu geografije zbog oštećenja izazvanih požarom u iznosu od 8.300,00 kuna.

–  Inicijativni Zbor „Park Žarko Manjkas Crvenkapa“, M. Gavazzija 22, Zagreb –odobrava se zamolba za gradnju spomen obilježja u iznosu od 500,00 kuna.

– DK elektro usluga j.d.o.o., Čakovečka 58, Peklenica – prihvaća se ponuda za osvjetljenje rukometnog igrališta u naselju Križovec u iznosu od 5.100,00 kuna.

–  Zadužuje se Odsjek za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove za pripremu i uređenje groblja u Murskom Središće i Peklenica – Križovec do blagdana Svih Svetih.

– Dušanka Oršuš, Hlapičina 134 – odobrava se zamolba (zahtjev) za jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 800,00 kuna zbog bolesti supruga.

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće, u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada www.mursko-sredisce.hr, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

GRADONAČELNIK

KLASA: 021-05/17-01/1913

UR.BROJ: 2109/11-17-01/1-1

Mursko Središće, 28.08.2017.

GRADONAČELNIK:

Dražen Srpak