I Međimurci nastupaju – Državna završnica 8 sportova u Splitu

Split u kolovozu postaje centar mladenačkog sporta

 

Pobjednici kvalifikacijskih turnira – gradskih/županijskih natjecanja u osam sportova, plasirali su se na državne završnice. U četiri smjene tijekom kolovoza 1.500 djece iz cijele Hrvatske, od 11 do 18 godina, natjecat će se za titule državnih prvaka u: dvoranskoj i odbojci na pijesku, šahu, tenisu, malom nogometu 2006., rukometu, stolnom tenisu i uličnoj košarci.

01

01a

Sportske igre mladih organiziraju sva natjecanja uz osiguran besplatni prijevoz, smještaj i prehranu za sve sudionike, uz cjelokupnu logističku potporu i nadzor.

Pobjednici finalnih turnira – državni prvaci, sudjelovati će na Velikom međunarodnom finalu gdje će odmjeriti snage sa djecom iz Bosne i Hercegovine i Srbije također u Splitu od 17. do 22. kolovoza.

odbojka na pijesku38

RASPORED NATJECANJA

 

  1. – 05. kolovoza dvoranska odbojka i šah
  2. – 08. kolovoza odbojka na pijesku
  3. – 09. kolovoza Hrvatska pošta Cup teniski turnir i mali nogomet 2006.
  4. – 12. kolovoza HEP rukometni turnir, ACI turnir u stolnom tenisu i Kinder sport turnir

u uličnoj košarci

02

02b

Live rezultati moći će se pratiti na stranici Sportilusa, partnera Sportskih igara mladih – http://www.sportilus.com, i Live streaming na FB profilu Sportskih igara mladih. Pratiti će se utakmice sa jednog terena.

03

Najave svake smjene s detaljnim rasporedom događanja, dostaviti ćemo vam prije održavanja svakog natjecanja.

Novosti, najave, rezultate i doživljaje sa Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebooku i Instagramu.

04

Iva i Klara iz Peklenice također su se plasirale na završnicu Sportskih igara mladih u Splitu. To im je pošlo za rukom na kvalifikacijskom turniru u Prelogu kada su bile najbolje u odbojci na pijesku. Čestitke mladim pekleničkim odbojkašicama i sretno im u Splitu.

 

(m, foto: igre mladih.org, zr)

05