SERJOJNSKA COPACABANA DOBILA ODBOJKAŠKO IGRALIŠTE NA PIJESKU

Najpopularnije izletište, a preko ljeta i kupalište u Murskom Središću svakako je ono kod skele u Fusku. Osim što građani središćansku Copacabanu koriste svakodnevno u ove vruće dane te traže osvježenje u Muri, sada im na raspolaganju stoji još jedna zanimacija. Radi se o odbojkaškom igralištu na pijesku koje je završeno dobrovoljnim radom samih kupača, ali i drugih ljudi koji su pomogli u izgradnji.

01

Svakako da je za to najzaslužniji skelar Stanko Kolarić koji je svojim trudom i radom najviše doprinjeo izgradnji igrališta, a u tome su mu pomogli Dragutin Goričanec koji je teren izorao i „pofrezao“ te postavio stupove i Branko Žganec koji je dovezao pijesak, a u akciju se uključila i tajnica udruge „Sport za sve“ Anica Varga koja je posudila odbojkašku mrežu.

02

Tako sada kupači mogu igrati odbojku, a ako se oznoje Mura je blizu i jedan skok u nju rješava sve probleme. Ovo je svakako za svaku pohvalu i primjer kako sami građani mogu svoj okoliš učiniti ljepšim i učinkovitijim na opće dobro svih nas.

(R. Tomanić, foto A. Jurak)

03