ZORAN PREDIN GOVORIO ZA MURALIST NAKON ODLIČNOG KONCERTA LAČNOG FRANCA U METALCU

Gospodin rocker i kantautor Zoran Predin i njegova pomlađena grupa LAČNI FRANZ, u petak, 24.03.2017. godine održali su odličan koncert u prepunom čakovečkom Metalcu. Mladi dečki tj. slovenske barabe kako ih naziva Predin, svirački su koncert „odradili“ na zavidnom nivou, pjevač je bio raspoložen za dobru pjesmu, uz njegov poznati humor i autoironiju te je dao sve od sebe na pozornici Metalca. Probrana međimurska publika je to znala prepoznati, pjevati i sudjelovati u legendarnim pjesmama – Čakaj me, Praslovan, Naj ti poljub nariše ustnice, Zarjavele trobente, Ne mi dihat za ovratnik, Bog nima telefona, Na svojoj strani…

01

01b

01c

Muralist je nakon koncerta, već u gluho doba noći, dobio par ekskluzivnih izjava od strane dobro raspoloženog Zorana Predina.

BBB:

Svaka čast na super odsviranom koncertu, Zoran Predin i Lačni Franz i dalje potvrđuju svoj legendarni rokerski status.

ZORAN PREDIN:

Hvala, trudimo se uvijek biti na nivou svirke i pjesme, koliko znamo i možemo, a publika to cijeni.

02

BBB:

Kako su se, prema tvojim riječima, 4 mlade i 1 stara slovenska baraba u obliku Lačnog Franza, snašle na hrvatskoj sceni?

ZORAN PREDIN:

Vrlo fino i odlično smo se osjećali na pozornici u Čakovcu. Ono što je najvažnije je to da smo  graditelji mostova, uvijek radimo na tome da se preko tih nekih „zvaničnih“ stvari osobno i kao ljudi međusobno povežemo kao srodne duše, a sve ove negativne šaljemo u…

03

BBB:

Večeras ste svirali stare legendarne svevremenske pjesme Lačnog Franza, ali imaš jednu odličnu suradnju sa Akijem Rahimovskim, u pjesmi jakog teksta – Vilenjak, koja večeras nije svirana. To je autorska pjesma Zorana Predina, ali je u originalu drugog naziva?

ZORAN PREDIN:

Original se zove Ne mine niti dan (Ne prođe nijedan dan), posvećena je mome preminulom ocu…

04

BBB:

Hvala vam, Zoranu Predinu i Lačnom Francu, na pravom rokerskom koncertu.

ZORAN PREDIN:

Hvala na pohvalama i hvala publici na odličnoj večeri.

Bojan Bračko Bidjo

foto: Tin Tomanić

05

05a

06