3. NL SJEVER Rudar nakon laganog posrtaja protiv Podravine u ovom kolu gostuje kod Graničara iz Đurđevca

3. NL Sjever stigla je već i do 11. kola prvenstvenog natjecanja koje se igra ovaj vikend 26. listopada 2024. godine (subota) ovaj put s još ranijim početkom utakmica u 15,00 sati.
Rudar iz Murskog Središća nakon što u prošlom kolu nije uspio osvojiti puni plijen na domaćem terenu protiv ekipe Podravine iz Ludbrega u Đurđevac kod ekipe Graničara odlazi s nadom u osvajanje sva tri boda.


Sigurno je da to neće biti nimalo lagan zadatak i to iz više razloga.
Prvo NK Graničar svoje utakmice igra na igralištu s umjetnom travom, što svakako predstavlja određeni hendikep za „lapornike“, a drugo je nešto slabija forma u samoj igri kao i efikasnosti. No u Rudaru vjeruju kako će uspjeti prebroditi tu malu krizu igre i postizanja golova te se iz Đurđevca vratiti s nova tri boda nimalo ne podcjenjujući domaći sastav.
Graničar se trenutno nalazi na jedanaestom mjestu s jedanaest bodova, deset manje od Rudara koji je i dalje zadržao treću poziciju nakon 10. kola.


Kako bi se čim bolje pripremili za nadolazeću utakmicu Rudar će svoj posljednji trening prije samog susreta u petak održati na stadionu Mladosti u Čakovcu to na umjetnoj travi.
Nadajmo se da će sve to štosu poduzeli u Rudaru biti dovoljno za osvajanje nova tri boda.
Utakmica se igra kako smo već rekli u samoj najavi u subotu 26. 10. 2024. godine u Đurđevcu s početkom u 15,00 sati.
(tekst i foto: zr)