Održana 20. sjednica Izvršnog odbora MNS-a

Dana 17. listopada 2024. godine u Čakovcu je održana 20. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza. Nakon usvajanja zapisnika s posljednje održane sjednice, uslijedila je rasprava po točkama dnevnog reda.

U uvodnom dijelu predsjednik MNS-a Kristijan Antolović prezentirao je aktivnosti Saveza u razdoblju od protekla tri mjeseca, odnosno od početka nove natjecateljske sezone, a koja se odnose na organizaciju natjecanja, na podjelu nogometnih lopti za klubove, te ostalih organizacijskih aspekata u radu i organizaciji nogometnog saveza.

Članovi Izvršnog odbora na sjednici su obavješteni o pripremanju i održavanju redovne sjednice Skupštine Međimurskog nogometnog saveza, a koja će se ove godine održati 29. listopada u kongresnoj dvorani Hotela Castellum u Čakovcu. U početnoj fazi priprema je i treći po redu „Dan međimurskog nogometa“ koji će se održati u siječnju 2025. po uhodanom rasporedu i uz proglašavanje najboljih u protekloj godini.

Održani su inicijalni razgovori za pripremu dvoranskog Klupskog prvenstva Međimurja u malom nogometu, i poznato je da će i drugo izdanje u novom formatu biti održano u sportskoj dvorani Graditeljske škole u Čakovcu između 21. prosinca 2024. i 6. siječnja 2025. godine. Uz nekoliko mogućih noviteta na snazi ostaje odluka da će sav prihod biti raspodijeljen klubovima sudionicima.

https://mns.hr/odrzana-20-sjednica-izvrsnog-odbora-mns-a/

MNS