3. NL SJEVER Rudaru druga uzastopna pobjeda i treće mjesto na ljestvici

RUDAR – KOPRIVNICA 1:0(1:0)

Drugu uzastopnu pobjedu minimalnim rezultatom od 1:0 izvojevao je Rudar u 9. kolu 3. NL Sjever u srazu s ekipom Koprivnice.
Sama utakmica nije pružila previše kvalitetnog nogometa, a nije bilo niti previše prigoda za postizanje zgoditaka čemu je svakako pridonijelo i dosta loše stanje travnjaka na Šuderki.
Na takvom terenu ipak se bolje snašao Rudar koji je zasluženo došao do nova tri boda i to zgoditkom Kevina Nedeljka u 44. minuti.
Zgoditku je prethodio slobodni udarac za Rudar kojeg je izveo Arpad Vaš, a loptu je glavom na drugu stativu prebacio Petar Ratajec gdje loptu smireno u mrežu posprema Kevin Nedeljko za vodstvo Rudara od 1:0.


Sam prvi dio utakmice nije donio previše prigoda bilježimo samo jednu i to za Rudar Nike Ivančića u 32. minuti no taj njegov pokušaj udarca prema golu blokiraju gosti.
Drugi dio utakmice također prolazi u međusobnoj borbi na sredini terena jedino što je bilo vrijedno spomena što se tiče ugroze prema vratima su pokušaji Frana Janušića u 66. i 67. minuta.
Rudaru su svakako značajna ova nova tri boda za uspon na ljestvici gdje se sada nalazi na trećem mjestu s 20 bodova kao i drugoplasirana ekipa iz Svetog Martina na Muri sa slabijom razlikom golova.


Idući vikend Rudar je ponovo domaćin kada mu u goste dolazi ekipa Podravine iz Ludbrega.
(tekst i foto: zr)