Održan prvi glazbeni Pub quiz na Ljetnom kinu kod Sokolskog doma u organizaciji udruge Kreativna zona

U petak, 27.09.2024. godine dva dana prije koncerta legendarnog Zorana Predina u CZK Rudar Mursko Središće održan je nezaboravan glazbeni pub quiz na Ljetnom kinu kod Sokolskog doma u Murskom Središću u organizaciji udruge Kreativna zona. Kviz je okupio ljubitelje glazbe svih generacija i dosad najviše prijavljenih ekipa. Događaj je bio prava prilika za sve glazbene entuzijaste da pokažu svoje znanje i uživaju u večeri ispunjenoj smijehom, dobrom glazbom i prijateljskim natjecanjem.Večer je započela u opuštenoj atmosferi, dok su se timovi okupljali i spremali za izazov.

Kviz je bio podijeljen u nekoliko rundi, a svaka je bila usmjerena na različite aspekte glazbe. Bilo je pitanja o povijesti rocka, pop hitovima iz 90-ih, prepoznavanju pjesama na temelju kratkih audio isječaka, te specijalnih pitanja o najnovijim hitovima s top lista.

Kroz večer su se mogli čuti neki od najvećih hitova različitih glazbenih žanrova, od klasika 80-ih do najnovijih pop i rock pjesama.

Nakon napete završnice, tim “No Abby” osvojio je prvo mjesto, a s njim i glavnu nagradu – JBL zvučnik i ulaznice za sutrašnji koncert Zorana Predina. Drugo,treće, četvrto i peto mjesto također su osvojili nagrade slušalice, butelje, poklon pakete, ali nagrada nije bila glavni motiv već druženje i uživanje u glazbi.

Glazbeni pub kviz u Murskom Središću još jednom je dokazao da su ovakvi događaji idealni za sve koji žele spojiti svoju ljubav prema glazbi s druženjem i natjecanjem u opuštenoj atmosferi.

-GMS-