Dani otvorenih vrata u POU Čakovec: Upiši besplatno obrazovanje putem HZZ vaučera!

Pridružite nam se 26. 9. i 27.9. na Danima otvorenih vrata i sudjelujte u besplatnim radionicama!

Posebni dani posvećeni svim onima koji žele proširiti svoje horizonte i istražiti nove vještine. Naime, održavaju se Dani otvorenih vrata, događaj koji će pružiti priliku svim zainteresiranim posjetiteljima da se upoznaju s raznolikim programima i radionicama koje nudi naša ustanova. Ne propustite ovu priliku da se upoznate s našim radom i pronađete inspiraciju za budućnost. Radujemo se vašem dolasku i veselimo se što ćemo zajedno provesti ovaj inspirativan dan!

Program Dana otvorenih vrata:

Četvrtak, 26. rujna:

  • 08:00 – 14:00 – Informacije o upisima, profesionalno usmjeravanje i pomoć u prijavi za vaučere
    Cijeli dan će biti dostupne informacije o upisima u naše programe, kao i savjeti o profesionalnom usmjeravanju. Naši stručnjaci bit će na raspolaganju za pružanje informacija, odgovaranje na pitanja i pomoć u odabiru najboljeg puta za vaš profesionalni razvoj.
  • 16:30 – Radionica uljepšavanja i oblikovanja noktiju
    Pridružite se našoj radionici i naučite tehnike uljepšavanja i oblikovanja noktiju te iskoristite priliku da otkrijete tajne postizanja savršenog manikira. Bez obzira na to jeste li potpuni početnik ili imate određeno iskustvo, ova radionica će Vam pružiti vrijedne savjete i tehnike za uljepšavanje noktiju.
  • 17:00 – Maseri – promocija programa – Otkrijte sve što Vam ovaj program može ponuditi, od temeljnih tehnika masaže do naprednih vještina koje će Vas pripremiti za uspješnu karijeru. Dođite, saznajte više i napravite prvi korak prema ovom zanimljivom i traženom zanimanju.
  • 17:00 – Radionica slastičarstva
    Uživajte u kreativnom procesu pravljenja slastica pod iskusnim vodstvom. Ova radionica je idealna za sve ljubitelje slastica koji žele unaprijediti svoje vještine. Bilo da želite naučiti osnove ili usavršiti svoje vještine, radionica slastičarstva nudi sjajnu priliku za kreativno izražavanje kroz pripremu slasnih deserata.
  • 18:00 – Radionica šivanja
    Za one koji su zainteresirani za kreativni aspekt izrade odjeće, radionica šivanja će Vam pružiti osnovne tehnike šivanja, od rezanja materijala do sastavljanja gotovih komada odjeće. Savršena je za sve koji žele naučiti kako izrađivati vlastitu odjeću ili jednostavno žele poboljšati svoje šivačke vještine.
  • 18:00 – Promocija programa cvjećar-aranžer
    Otkrijte sve što vam ovaj kreativni i inspirativni program može ponuditi. Naučit ćete kako kreirati predivne cvjetne aranžmane i razviti vještine potrebne za uspješnu karijeru u cvjećarstvu. Idealno za sve koji vole prirodu, kreativnost i žele se izraziti kroz umjetnost cvijeća.

Petak 27. rujna:

08:00 – 14:00 – Informacije o upisima, profesionalno usmjeravanje i pomoć u prijavi za vaučere
Cijeli dan će biti dostupne informacije o upisima u naše programe, kao i savjeti o profesionalnom usmjeravanju. Naši stručnjaci bit će na raspolaganju za pružanje informacija, odgovaranje na pitanja i pomoć u odabiru najboljeg puta za vaš profesionalni razvoj.

18:00 Paint ‘n’ sip radionica slikanja i pripreme koktela

Provedite opušteno popodne uz boje i okuse – naučite osnove slikanja dok uživate u pripremi osvježavajućih koktela pod stručnim vodstvom. Bilo da ste ljubitelj umjetnosti ili koktela, ovo je prilika da spojite kreativnost s uživanjem u dobrom društvu.

BESPLATNO OBRAZOVANJE PUTEM MJERE HZZ VAUČER!

U sklopu POU Čakovec imate priliku upisati besplatne obrazovne programe putem mjere HZZ vaučer, bez obzira jeste li zaposleni ili nezaposleni! Ovaj inovativni sustav vaučera je u ingerenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te je sufinanciran sredstvima Europske unije. Programi obrazovanja putem vaučera usmjereni su na vještine potrebne za razvoj Vaše karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

Prijava je jednostavna – putem aplikacije Moj vaučer na stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, koristeći svoj e-Građanin račun.

Novi BESPLATNI Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije pomoćnik u nastavi/pomoćnica u nastavi

Upišite naš novi Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije pomoćnik u nastavi/pomoćnica u nastavi! Ovaj program pruža izvanrednu priliku za sve koji žele raditi u obrazovanju i podržati učenike u njihovom svakodnevnom školovanju. Uvjet za upis u program je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Troškovi programa u potpunosti su pokriveni putem HZZ vaučera te Vam nudimo BESPLATNO obrazovanje! Program traje 250 nastavnih sati.

NOVI besplatni obrazovni programi:

→ Programi obrazovanja za stjecanje djelomične i mikrokvalifikacija:

  • Programiranje u programskom jeziku Python
  • Montiranje fotonaponskih sustava
  • Osnove obrade živežnih namirnica
  • Klasične i ručne masažne tehnike
  • Snimanje i obrada digitalnih fotografija
  • Osnove ugostiteljskog posluživanja
  • Njegovatelj / njegovateljica u institucionalnoj i izvaninstitucionalnoj skrbi o starijim i nemoćnim osobama
  • Osnove bravarskih poslova…

Programi uz plaćanje

  • Bolničar – program počinje u 10. mjesecu (Cijena programa: završena OŠ: 1.900,00 EUR, završena SŠ: 1.200,00 EUR)
  • Dadilja – program počinje u 10. mjesecu
    Za više informacija o programima putem vaučera kontaktirajte nas na [email protected] ili 040 / 395 – 236.

Pučko otvoreno učilište Čakovec – cjeloživotna znanja vrijedna širenja!

Ravnatelj POU Čakovec

VIDEO: