VELIKA FOTOGALERIJA 18. Utrka Grada Mursko Središće

Ove subote na SRD Zalešće održana je tradicionalna 18. Utrka grada Mursko Središće koja se održava u organizaciji Atletskog kluba Mursko Središće. Program je započeo u 17:30 dječjom utrkom na 100 metara u kojoj je sudjelovalo 37 dječaka i djevojčica rođenih 2017. godine i mlađih. Utrci je prisustvovao gradonačelnik grada Mursko Središće Dražen Srpak koji je otvorio Utrku prigodnim riječima te podijelio pehare i prigodne nagrade najbržim dječacima i djevojčicama.

Glavni program započeo je utrkom na 10 km kojoj je prisustvovalo 29 trkača iz Hrvatske i susjedne Slovenije. Nakon starta utrke na 10 km krenula je i utrka građana na 2.5km kojoj je prisustvovalo 66 trkača i trkačica. Utrku na 10 km prvi su završili Aleš Zver u konkurenciji muškaraca i Anja Jambrešić kod žena. Na kraćoj dionici pobijedili su Luka Borko i Ivana Zeljko.

Nakon utrke podijeljeni su pehari i vrijedni pokloni sponzora za najbrže trkače i trkačice na kraćoj dionici, medalje i pokloni po kategorijama na duljoj dionici te pehari i pokloni za ukupno najbrže. Posebna nagrada za najbržeg trkača s područja Grada ove godine ide Emilu Vidri i Anji Jambrošić.

Pojedinačne rezultata možete provjeriti na: https://www.utrka.com/utrke/murskosredisce/2024/rezultati/

Zahvaljujemo svim sponzorima, a osobito gradu Mursko Središće na pomoći kod organizacije utrke. Također bismo se htjeli zahvaliti svim volonterima iz Atletskog kluba koji su pomagali u organizaciji, te vatrogascima DVD Mursko Središće, Peklenica i Križovec na pomoći kod regulacije utrke.

Deni Kolman

AK Mursko Središće