SLUŽBENA ODLUKA Poznato je koji će klubovi činiti 3. NL Sjever i kada počinje natjecanje

Na zajedničkom plenumu klubova Treće nogometne lige Sjever za nadolazeću natjecateljsku sezonu i službeno je odlučeno koji će klubovi činiti ligu u seniorskoj konkurenciji, ali i kada počinje natjecanje.

Početak natjecanja tako je zakazan za 17. kolovoza kada će se igrati prvo kolo, a sustav natjecanja bit će dvokružni, odnosno igrat će se ukupno 30 kola. Podsjetimo, liga će od nadolazeće sezone biti proširena te će ju u odnosu na dosadašnjih 10 sada činiti 16 klubova.

Natjecat će se Međimurje iz Čakovca, Graničar iz Kotoribe, Podravina iz Ludbrega, Polet iz Svetog Martina na Muri, Pitomača, Rudar iz Murskog Središća, Graničar iz Đurđevca, Slatina, Dinamo iz Predavca, Bilogora 91 iz Grubišnog Polja, Garić iz Garešnice, Nedelišće, Koprivnica, Varteks iz Varaždina, Virovitica te Dinamo iz Domašinca.

Spomenimo i da su Garić, Bilogora, Dinamo iz Predavca i Slatina u ligu ušli nakon što je dosadašnja Četvrta nogometna liga Bjelovar-Koprivnica-Virovitica prestala postojati, đurđevački Graničar dosad je bio dio Prve županijske nogometne lige, dok Nedelišće ulazi iz Međimurske Premier lige.

(izvor: drava.info, foto: Tin Tomanić)