Budućnost društveno-kulturnog centra Scheier

Online predstavljanje i diskusija u utorak, 9. lipnja u 17 sati

Društveno-kulturni centri u Hrvatskoj i regiji nikako da pronađu održive poslovne modele. Društveno-kulturni centar u zgradi Scheier kao koncept raspravlja se i razvija već nekoliko godina. S obzirom na to da u listopadu ove godine prestaje financiranje razvoja i programa iz Europskog socijalnog fonda, kakva će biti budućnost priče DKC Scheier?

U utorak, 9. lipnja 2020. u 17 sati na Facebook stranici zgrade Scheier pratite online predstavljanje i diskusiju ACT Grupe i Platforme za Društveni centar Čakovec na temu Budućnost DKC Scheier / Inoviranje poslovnog modela? te saznajte nešto više o ovoj aktualnoj, lokalnoj, ali i nacionalnoj problematici.

 

Diskusiju i predstavljanje će voditi Teo Petričević (ACT Grupa), a sudjeluju Stjepan Mikec (nezavisni konzultant)  i Filip Živaljić (voditelj projekta Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier, Platforma za Društveni centar Čakovec).

Informacije o aktivnostima, društveno-kulturnim i umjetničkim programima u sklopu projekta Nove prakse pratite na Scheier web stranici, Scheier Facebooku i Instagramu.

Predstavljanje i diskusija ACT Grupe organizira se u sklopu projekta Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier koji provodi Platforma za Društveni centar Čakovec u partnerstvu s Međimurskom županijom, a financira ga Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. (natječaj Kultura u centru) u 100% iznosu od 2.499.436,82 kn. Trajanje projekta je 24 mjeseci, a završava zaključno s 29. listopadom 2020. godine.

Valentina Nedeljko