Otvoren VINOTOČ HALAS

U subotu, 16.11. službeno je otvoren VINOTOČ HALAS, na adresi Dolgovaške Gorice 92A, 9220 Lendava, Slovenija. Vlasnik je uvaženi ugostiteljski djelatnik i vinogradar Ladislav Halas, a tu su njegova supruga Karolina, sin Denis i snaha Anja, kao prva i najbrža pomoć, kao serjojnsko – lendavsko – poljska  obiteljska kombinacija znanja i volje.

U ljubaznost obitelji Halas i kvalitetnu ponudu jela i pila u subotu su se uvjerili mnogobrojni gosti iz Hrvatske i Slovenije, koji su dugo u noć uživali u odličnom vinu, ukusnoj hrani i slatkim kolačima, te plesali i zabavljali se uz živu glazbu u lijepo uređenom ugostiteljskom objektu.

Na otvorenju su svi gosti počašćeni bogatim izborom jela i pića, a turistička ponuda Lendavskog kraja obogaćena je novom ugostiteljskom destinacijom koja nudi kvalitetna domaća vina iz vlastitog vinograda  npr. bijeli pinot, laški rizling, žuti muškat, traminac ili modra frankinja, domaće nareske i suhomesnate proizvode.

Vinotoč Halas radi petkom, subotom, nedjeljom i praznicima od 14,00 do 22,00 sata, a izvan radnog vremena otvoreno je za prethodno najavljene grupe, prema dogovoru.

Dobro ste došli, dođite i osobno se uvjerite kvalitetu vina i domaćih jela.

Živjeli!

tekst – Bojan Bračko

foto – Viktor Hranilovič, BB