Kam na faks 2019.?

Nakon što su napunili baterije za nadolazeće obaveze u novoj akademskoj godini, Udruga studenata Međimurja kreće s novim projektima i aktivnostima.

Pozivaju sve maturante da dođu u srijedu, 25. rujna 2019., u dvoranu Srednje škole Čakovec, od 12:00 do 14:00 sati kako bi im dali odgovor na pitanje: „Kam na faks?“, istoimeni događaj koji se održava svake godine u želji da budućim maturanticama i maturantima riješi nedoumice oko odabira fakulteta.

Zato, bilo da ste neodlučan maturant/maturantica ili pak znate već od prvog dana koji fakultet želite upisati, a želite saznati još više zanimljivih informacija iz „prve ruke“ – ovo je odličan događaj za Vas!

Studenti brojnih Sveučilišta iz Hrvatske, a poneki i iz susjednih zemalja, nestrpljivo Vas očekuju kako bi predstavili svoj fakultet i pomogli Vam u odluci.

Isto tako, Udruga studenata Međimurja poziva sve zainteresirane studente da im se jave na Facebook stranicu ili na e-mail adresu: [email protected] ukoliko žele prezentirati svoj fakultet na događaju. Odlična atmosfera i druženje su zagarantirani.

Vidimo se!

Udruga studenata Međimurja – Home | Facebook

Udruga studenata Međimurja, Zagreb, Croatia. 2.5K likes. Nonprofit Organization

www.facebook.com

SLIKE DOGAĐAJA OD PROŠLE GODINE: https://www.facebook.com/pg/UdrugaStudenataMedjimurja/photos/?tab=album&album_id=2092281464175392

LINK NA DOGAĐAJ: https://www.facebook.com/events/1393014204196136/

Lovro Horvat