Tvrtaka PH SOLUTIONS j.d.o.o. Gornji Kućan demantira da je prevarila bračni par na prezentaciji u M. Središću

ODVJETNIK

mr.sci Mirko Ramušćak

42000 Varaždin, Vatroslava Lisinskog 6

tel.: 042/311-922, fax: 042/301-922

e-mail: odvjetnik.ramuscak@vz.htnet.hr

UDRUGA MURALISTT

Ruđera Boškovića 24

MURSKO SREDIŠĆE

Poštovani,

na portalu Udruge MURALIST objavljen je 15. ožujka 2018. članak pod naslovom „Čuvajte se Čeha – kako su na prezentaciji u ugostiteljskom objektu prevarili bračni par u Murskom Središću“ autora Rajka Tomanića, u kojem članku je iznijeto niz neistina koje škode ugledu tvrtke PH SOLUTIONS j.d.o.o. Gornji Kućan, pa Vas stoga pozivamo da odmah na istom portalu i u istom formatu objavite sljedeći demanti:

Udruga MURALIST iz Murskog Središća objavila je 15. ožujka 2018. na portalu „MURALIST“ članak pod naslovom „Čuvajte se Čeha – kako su na prezentaciji u ugostiteljskom objektu prevarili bračni par u Murskom Središću“ u kojem je iznijeto niz neistinitih činjenica kojima se tvrtka PH SOLUTIONS j.d.o.o. iz Gornjeg Kućana prikazuje kao prevarantska i gramzljiva iako to nije. Tako su iznijete slijedeće neistine:

  • Da su se osobe koje su vodile prezentaciju ponašale arogantno „jer nismo smjeli pisnuti i morali smo ugasiti svoje mobitele“. Istina je slijedeća: voditelj prezentacije je ljubazno zamolio nazočne da pozorno prate prezentaciju i da ugase ili stišaju mobitele, kako ne bi ometali prezentaciju, što je razumljivo.
  • Da su došli podijeliti zlatne vip-kartice i da na svakoj ima 3.750,00 kn, koje dobitnici mogu potrošiti u našim dućanima, koji ne postoje. Međutim, nije bilo tako: vip-kartice se nisu dijelile nazočnima već samo kupcima, a što se tiče dućana rečeno je jasno da ih tvrtka namjerava uskoro otvoriti.
  • Da je bankovna kartica s kojom je jedan kupac htio platiti kupnju posuđa u iznosu od 8.000,00 kn bila odbijena, nakon čega je bila odbijena i transakcija za 5.000,00 kn, da bi slijedeći dan taj kupac ustanovio kako su obje transakcije provedene ali „si Česi još nisu uspjeli prebaciti novac na svoj računi da ga opljačkaju za 13.000,00 kn“ jer je kupac uspio stornirati isplatu. Ni to nije istina, jer je bankovna kartica bila odbijena. Očito na njoj nije bilo dovoljno novčanih sredstava. Tvrdnja o pokušaju pljačke mušterije je ne samo neistinita nego duboko uvredljiva i klevetnička.
  • Da je kupac dobio indukcijsku ploču koja troši 500 Wata, a kasnije se utvrdilo da troši 3.500 Wata, dakle 7 puta više. Istina je da je kupac dobio indukcijsku ploču te mu je rečeno da maksimalno troši 3.500 Wata ali se može regulirati da troši 500 Wata, što je istina.
  • Da sve što je taj kupac dobio ne vrijedi ni približno označenim cijenama, jer se takvo posuđe prodaje preko interneta za 1.500,00 kn. Da, prodaje se preko portala „Njuškalo“ kao polovna roba, a ne nova.

Pisac članka je bio dužan provjeriti navode mušterije i tek tada napisati članak,

a ne bezrezervno prihvatiti tvrdnje koje nanose reputacijsku štetu tvrtki PH SOLUTIONS.

Varaždin, 16. ožujka 2018.                                            za PH SOLUTIONS j.d.o.o.

Gornji Kućan

punomoćnik mr. Mirko Ramušćak