Župa svetog Antuna Padovanskog Čakovec raspisuje natječaj II. Susret duhovnog dječjeg stvaralaštva

ŽUPA SVETOG ANTUNA PADOVANSKOG

Trg sv. Antuna Padovanskog 1

HR – 40 000 Čakovec 

Župa svetog Antuna Padovanskog Čakovec  raspisuje natječaj  II. Susret duhovnog dječjeg stvaralaštva

CVJETIĆI SVETOG ANTUNA“

  1. Tema natječaja je „Djedovi i bake – prenositelji vjere i molitve u obitelji“.
  2. Na natječaj se mogu poslati dječji literarni i likovni radovi djece predškolske dobi te radovi učenika osnovne škole uz tematiku: djed, baka, Bog, Crkva i vjera.
  3. Literarni radovi mogu biti pisani standardnim hrvatskim jezikom ili hrvatskim narječjima u obliku pjesme, molitve ili kratke priče, a likovni u svim likovnim tehnikama. Literarni i likovni radovi trebaju biti inspirirani djedovima i bakama u obitelji.
  4. Pozivamo vjeroučiteljice i vjeroučitelje da u okviru vjeronaučne nastave potaknu vjeroučenike na izradu literarnih i likovnih radova na temu djedova i baka. Isto tako, pozvani su svi učitelji i učiteljice, kao i drugi nastavnici i profesori (posebno Hrvatskoga jezika i Likovne kulture) da se uključe u ovaj natječaj i animiraju učenike u izradi radova.
  5. Svaki rad treba imati: naslov, ime i prezime djeteta ili učenika, ime mentora, vrtićku skupinu ili razred, ime i prezime barem jednog roditelja i broj mobitela barem jednog roditelja. Za likovni rad potrebno je navesti i tehniku.
  6. Sve radove ocijenit će povjerenstvo, a svi sudionici dobivaju zahvalnice na sudjelovanju. Nagrađujemo tri najbolja likovna rada za predškolski uzrast, tri najbolja literarna i likovna rada od 1. do 4. razreda, tri najbolja literarna i likovna rada od 5. do 8. razreda.
  7. Natječaj je otvoren od 26. veljače 2020. (početak korizme). Svi radovi moraju bit poslani do 1. lipnja 2020. na adresu: Župa svetog Antuna Padovanskog, Trg svetog Antuna Padovanskog 1, 40 000 Čakovec ili mailom [email protected] s naznakom za natječaj „Cvjetići sv. Antuna“.
  8. Rezultate natječaja objavit ćemo na web stranici Župe sv. Antuna Padovanskog Čakovec zupa-cakovec-jug.com i u župnom listu Zvona.
  9. Svečana dodjela nagrada i priznanja bit će u subotu, 13. lipnja 2020. godine u 17 sati u Župi svetog Antuna Padovanskog u Čakovcu.
  10. Svaki rad mora imati potpisanu izjavu roditelja o davanju suglasnosti za prikupljanje, obradu i objavu osobnih podataka u svrhu sudjelovanja na natječaju.

 

NAZIV RADA:

IME I PREZIME AUTORA:

RAZRED I NAZIV ŠKOLE ili VRTIĆA:

MENTOR/MENTORICA (ako ima):

IME I PREZIME BAREM JEDNOG RODITELJA:

BROJ TELEFONA/MOBITELA BAREM JEDNOG RODITELJA:

 

fra Tomislav Božiček, župnik

Čakovec, 1. veljače 2020