Serjojnčari u start-upu “City Connect” – većinu prihoda ostvaruju na inozemnim tržištima

City Connect uspješan je varaždinski start-up koji se bavi outsourcing-om poslovnih procesa i tehnologije, prvenstveno u kontaktnim centrima, gdje većinu svog poslovanja bazira na svjetskim jezicima te ostvaruje većinu svog prihoda na inozemnim tržištima.

Sa core businessom usluga kontaktnih centara i ICT-a (Information and Communication Technology) pružaju se visokokvalitetne komunikacijske linije sve većem broju hrvatskih i stranih kompanija, bilo da je riječ o agentima korisničke govorne telefonske podrške ili o uspostavljanju komunikacijskih mreža između tvrtki i korisnika od maila do chata, na njemačkom, engleskom, francuskom i talijanskom jeziku.

Kontaktni centri i uredi City Connecta nalaze se u Varaždinu, Zagrebu, Skopju (Sjeverna Makedonija), Beogradu (Srbija) a do kraja godine planiraju se otvoriti uredi u Bosni I Hercegovini te u Sloveniji.

U City Connectu u Varaždinu zaposleni su i Serjojnčari Bojan Bračko kao voditelj Team 2 i Denis Črešnjovec kao trener prodaje u projektu Deutsche Telekoma.

Više o tome pogledajte u prilogu HRT-a u emisiji “Globalna Hrvatska” emitiranoj 26.09.2020. godine. Prilog o City Connectu počinje od 10,15 minute emisije.

https://glashrvatske.hrt.hr/hr/multimedija/globalna-hrvatska-tv/globalna-hrvatska-tv-2692020/

(R. Tomanić, foto: Screenshot)