JOŠ JEDAN POBJEDNIČKI PLES PLAVIH EKIPA

U subotu su obje ekipe OK Plavi imali domaće utakmice. Curama je protivnik bio Totovec, dečkima Ivanec. Očito je sretno za Plave kad imaju obje domaće utakmice jer se treći put zaredom dogodio da su obje ekipe pobijedile.

01

Plavi (ž) – Totovec   3:1 (25:13, 25:9, 20:25 29:27)

Plavi: Kerovec, Kolarić, Tuksar, Srša, Žužić, Goričanec, Mance, Turk, Končić, Novak, Jezernik, Mađarić. Trener: Jurica Novak.

02

Odlično su odbojkašice Plavih ušle u utakmicu i brzo stvorile prednost od nekoliko poena. Kako je set išao kraju, prednost je bila sve veća. Na kraju je set završio sa 25:13. Drugi set je još bolji, gošće osvajaju samo 9 poena. U trećem setu dolazi do pada u igri kod Pekleničarki i puno bolja kod Totovca. Gošće su cijeli set u prednosti, na kraju pobjeđuju sa 25:20. Četvrti set je jako izjednačen, ekipe se izmjenjuju u vodstvu. Pekleničarke su bile sretnije i spretnije i osvajaju set sa 29:27. Ovom pobjedom skočile su na 6. mjesto. Još su 2 kola do kraja, slijedeći tjedan Plave opet igraju u Murskom Središću, protivnik je Ludbreg.

03

Plavi (m) – Ivanec 3:0 (25:18, 25:13, 25:23)

Plavi: G., H., K., J. Novak, Turk, Hranilović, Drljić, Premužić, Bilas. Trener: Damir Bilas.

01

Nakon djevojaka, na red je došla muška ekipa OK Plavi. Oni su u ovoj utakmici bili favoriti što su i potvrdili na terenu. Prvi set je bio do polovice bio dosta izjednačen. Nakon tehničkog timeouta Pekleničari se odvajaju i sigurno osvajaju set s 25:18. Drugi set još laganije osvajaju rezultatom 25:13. Treći set je bio najizjednačeniji, ali i tu domaći odbojkaši drže stvari pod kontrolom. Osvajaju posljedni set, a time i meč, sa 25:23. Plavi su jedina neporažena ekipa lige, nalaze se na 2. mjestu, ali imaju utakmicu manje.

02

Svoj debi imale su najmlađe odbojkašice Plavih (2004. godište). One su sudjelovale na prvom turniru Male odbojke i ostvarile vrlo dobar rezultat. Prvu utakmicu igrale su protiv Ivanca i pobijedile su sa 2:1 u setovima. Slijedeće dvije utakmice su poražene sa 2:1 u setovima. Protivnice su bile Kaštel i Lepoglava. Pekleničke odbojkašice osvojile su 4 boda pošto svaki osvojeni set nosi 1 bod.

(Jurica Novak, foto Tin Tomanić)

03